Кандидат за депутат листата на ГЕРБ-СДС за варненския регион и бивш министър на спорта Красен Кралев излезе с пост в социалните мрежи.

Във Facebook Кралев написа:

Честито на всички симпатизанти на ГЕРБ във Варна за победата!

Честито на всички, които работиха в интерес на партията, а не за личното си его.



Пред лицата на “Възраждане" и “Величие" и с кмет на Варна от ПП победихме опонентите си с 2:1 и имаме един от най-силните резултати в страната!

Нека не забравяме, че само преди 7 месеца бяхме разгромени на местните избори и останахме с 8 общински съветници(от 51)!

Никой не е работил при по-тежки условия от сегашните. Но благодарение на нашата работа възстановяването на ГЕРБ след тежката загуба през ноември се случи неочаквано бързо.

Затова искам да благодаря на всеки човек, който беше с нас в тази кампания.

За тези, които се раздадоха до край, но са разочаровани от личния си резултат, искам да отбележа, че от години, преференциите във Варна не се отчитат коректно. По-точно отчитат се избирателно. И това се знае от всички.

Въпреки опитите да се саботира работата ни, успяхме да победим.

Браво на Ники Костадинов, Стоян Пасев, Христо Христов, на нашите кметовете на общини, които се раздадоха, въпреки че не бяха включени в листите за кандидати за народни представители. На тези, които гледаха мача отблизо, вероятно поради натрупана умора, им пожелавам дълга и приятна почивка.



Въпреки всичко, победихме!

ГЕРБ има силен отбор във Варна!

Това се случи заради всички Вас