"В момента сме пред седми поредни избори. Държавата се намира в политическо безвремие, а за да се развива Пловдив, е необходимо стабилно и сигурно правителство. Решението е да бъдем активни и заедно да отидем до урните на 27 октомври“. Това заяви кметът на Пловдив и областен координатор на ГЕРБ Костадин Димитровна среща с ръководствата и екипите на водещи предприятия в Пловдив.

"Целта на ГЕРБ-СДС е след тези избори да извади България от кризата. Основната работа на политиците е да решават проблемите на хората и да подкрепят българския бизнес със стабилно и ясно управление. Неслучайно начело на листата за Пловдив е лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов – той е човек, който е доказал, че може да носи отговорност. ГЕРБ има конкретна и ясна програма и визия за развитие на страната“, подчерта Георги Георгиев, трети в листата с кандидати за народни представители в 51-я парламент от 16 МИР.

"За големите проекти на Пловдив, сред които нов мост на река Марица, е нужно финансиране от държавата. Затова е необходимо редовно и стабилно правителство, защото много от общинските проекти зависят от взаимодействието между местната и централната власт“, отбеляза кметът Костадин Димитров, който е втори в листата.

Присъстващите на срещата кандидати увериха, че подкрепата за ГЕРБ-СДС на предсрочните парламентарни избори е подкрепа за Пловдив и за България.

"Гласувайте с № 18 за просперитета на България, за това Пловдив да има Околовръстно шосе, нова сграда на Математическа гимназия, да се построи връзката "Южен" –"Тракия" и хората да са доволни от кварталите, в които живеят“, призоваха кандидатите на ГЕРБ-СДС.