И тази година в Добрич "Добри примери има" показват резултатите от конкурса, който традиционно организира Община град Добрич, предаде репортер на "Фокус"

На първо място е класирана градинката в междублоковото пространство на адрес бул. "Русия“ бл. 55, заявено от Румяна Станкова. Второто място е за градинката по ул. "Васил Левски“ 9, вх. "Д“, заявено от Радка Обрешкова. Третото място заслужи украсеното и добре стопанисвано междублоково пространство в ЖК "Балик“, бл. 27, вх. "В“, предложено от Илка Никова и нейните съседи.

Комисия определи победителите, а те ще бъдат наградени на 7 юли от 14:00 ч. в Малката заседателна зала на Общината. Наградите са ваучери съответно по 150, 100 и 50 лв. и са предоставени от Хипермаркет "Практикер". А всички участници в конкурса могат да получат разсад за летни цветя до 20 юли от Разсадника на ОП "Устойчиви дейности и проекти", който се намира до хотел-ресторант "Резиденция".

Община град Добрич благодари на всички участници. Надеждите са, че тазгодишните победители и техните красиви градинки ще вдъхновят повече добричлии за добри примери на красиви междублокови пространства.

Жулиета НИКОЛОВА