Коледен базар ще се проведе в община Дългопол, съобщиха от пресцентъра на Общинската администрация . Базарът ще бъде разположен на площада пред читалището и освен маси и шатри ще осигурим електричество и осветление. Откриването ще се състои на 23-ти декември от 10.00 часа и ще продължи през целия ден, със съпътстващи го мероприятия: снимки с Дядо Коледа, коледна томбола за най-малките и концертна програма.

Всички местни производители, които желаят да се включат в Коледния базар, който е организиран от община Дългопол и НЧ "Н. Йонков Вапцаров — 1896“ трябва да заявят участие до 15.12.2021г. на email: 2kmet nikolaeva@dalgopol.org или на тел: 0882 899005 – Мариана Николаева зам. кмет ОХД.

Общинска администрация ще осигури маси и шатри, на които да разположите продукцията си.

Идеята, с която организираме базара е да популяризираме местното производство и създадем празнично настроение на жителите и гостите на община Дългопол в навечерието на Коледа.

Надяваме се, че ще се присъедините към желанието ни, 10% сот приходите, които реализирате да бъдат дарени по сметка на Българската коледа!