Ремонтът на западното платно на ул. "Индустриална" от кръстовището с бул. "Кукленско шосе“ в посока запад ще бъде приключен за два месеца. Това обещание са дали строителите на кмета Костадин Димитров, предава Plovdiv24.bg.

"Уверението е, че там, където имаме водопровод, ще се направи бързо, в рамките на два месеца и до септември ще бъде отворено.

Виждаме Бетонния мост - падна за 24 часа. Има постоянен ежедневен контрол и комуникация, макар че не е по наше задание, не сме ние тези, които контролираме работата, но като община, като домакини, буквално ежедневно се чуваме с техническия директор, за да знаем как вървят нещата и те вървят с добро темпо" - коментира Димитров.

Кметът увери, че ще бъде спазен и срокът за отварянето в пълнота на кръговото кръстовище на централна гара и пускането на бул. "Руски" в двете посоки.

"В момента се налива плочата от страната на бул. "Васил Априлов". Срокът до края на август мисля, че трябва да се спази и да се пусне кръговото и да имаме и там още малко развръзка на така заплетения възел с ремонтите в целия град" - обясни той.