До броени дни ще бъде завършена работата и по цялостното реновиране на голямото междублоково пространство на бл.14, бл.15, бл.16 и бл.17 в ж.к."Дианабад". Това съобщи кметът на столичния район "Изгрев" Делян Георгиев в личния си профил във Facebook, предаде "Фокус".

Ето какво още каза той:

Върху трудния, терасовиден терен районната администрация на “Изгрев" изгради нови алеи, стълбища, плочник и голямо площадно пространство. В момента монтираме детските съоръжения на площадката за игра, до седмица-две ще подменим и пейките. Бавното производство на детските съоръжения и пейките през летните месеци и многото изкопни дейности, позабавиха ремонта, но съвсем скоро ще можем да се радваме на поредното изцяло обновено, красиво пространство в квартала.

Районната администрация на “Изгрев" направи много през последните четири години, за да възстанови нормалния облик на вътрешнокварталните пространства, които не са ремонтирани от създаването на района преди 50-60 години.

Постигнахме отлични резултати, на базата на финансите, с които разполагаме, но имаме още много работа. През този мандат, ще продължим да изпълняваме дългосрочния план, който начертахме през 2020г. и съм убеден, че след три години, ще сме постигнали много добри резултати. “Изгрев" може много, заедно го доказваме всеки ден!