На първо място благодаря за милите пожелания! Вече съм по-добре, възстановявам се и се надявам скоро да съм на разположение и на живо.

Междувременно разбрах, че се спекулира с поводите за моето отсъствие. Носят се слухове, че "се крия", а любители журналисти се упражняват на правопис със статии по различни сайтове, твърдейки, че съм бил на работа в чужбина. Истината е, че и лекарите сме хора и понякога влизаме в болница не за да работим, а за да се лекуваме. Това съобщи кметът на столичния район "Илинден" Емил Бранчевски в личния си профил във Facebook, видя "Фокус".

Ето какво още добави той:

Интересно обаче е как същите тези хора, които сега са толкова загрижени в кварталните групи за физическото ми присъствие в общината, при подобни практики и дългосрочни отсъствия на предходни управници на района, не вземаха отношение. Разбирам, че сред жителите на района има такива, които са по – притеснителни и отсъствието ми създава у тях истински дискомфорт, който непременно трябва да изразяват във Facebook, но Ви уверявам - няма място за притеснение.

Работата в района не просто не е спирала. Моят екип активно работи по всички належащи казуси. Свидетелство за добрата работа е например фактът, че район Илинден е единственият в София с 10 одобрени сгради по програмата за саниране и е едноличен лидер сред столичните райони по този показател.

Искам и да благодаря на всички граждани за подкрепата и личните съобщения изпратени на страницата ми, като се извинявам за забавените поради обективните обстоятелства отговори. Моля за търпение и разбиране.

С пожелания за хубава вечер!