Кметът на София Васил Терзиев и зам-.кметът Яна Генова поздравиха Боряна Калейн и нейната треньорка Марияна Памукова за завоювания медал на Олимпийските игри., съобщиха от Столична община.

"Благодаря за емоциите, които ни оставихте и за това, че ни накарахте да се гордеем. Искам да поздравя тези, които се качиха на подиума и тези, които тренираха също толкова усърдно, но малко не им  достигна. Обичаме ви всички и за нас, всички вие, които бяхте там, за да представлявате нашата страна сте герои и много се гордеем с вас", каза столичният кмет.

Срещата се състоя в клуб Левски-Триадица, където е тренирала през годините Калейн. Васил Терзиев пожела на малките гимнастички от клуба, да са здрави и да тренират усърдно, да не се съмняват в себе си и им напомни да са благодарни за подкрепата на своите родители и треньори, които ще им помогнат да израснат като спортисти.  

Васил Терзиев посети и спортната зала, в която тече ремонт и обсъди с кмета на район “Триадица" Димитър Божилов и президента на клуба Валентина Ганева строителните дейности. Дългоочакваното обновяване на залата става със общите усилия на Федерацията по художествена гимнастика, Министерството на спорта и Столичната община.