Кметът на Нова Загора Галя Захариева поздрави новозагорци по случай 17 септември – Ден на Вяра, Надежда, Любов и майка им София. 

Уважаеми съграждани,

На 17 септември Православната църква почита паметта на Светите мъченици София и нейните дъщери -  Вяра, Надежда и Любов и отдаваме почит на ценните добродетели, които ни съпътстват и крепят в трудните моменти – вярата, надеждата, любовта и мъдростта.

Скъпи новозагорци,

Днешният ден ни дава очакване за нещо добро, не спирайте да раздавате любов и правете добро на хората около вас, защото тези добродетели правят живота ни по–смислен! Затова, с вяра в сърцето, отстоявайте моралните си ценности. Бъдете вдъхновени от несломима надежда и мъдрост, които да бележят пътят Ви към сбъдването на най-смелите Ви желания, а любовта да осмисля дните Ви във всеки Ваш ден!

Уважаеми именици,

Бъдeте здрави, щастливи и постигайте всичко в живота с лекота. Носете прекрасните си имена с гордост и чест и бъдете хора за пример - достойни последователи на Вашите закрилници. Носете вярата и надеждата дълбоко в сърцата си и нека пътят на живота Ви бъде изпълнен с хармония! Бъдете благословени!

Честит празник!