Честито Рождество Христово! Нека има здраве, светлина и уют във всеки дом. Да откриваме щастието и любовта във всеки миг и малка радост. Това написа кметът на "Люлин" Георги Тодоров в личния си профил във Facebook, видя "Фокус".

Ето какво още добави той: "Проведеният Коледен базар в район "Люлин" успя да привлече интереса на множество граждани. Успяхме да докоснем и зарадваме близо 700 деца с инициативата ни и организираните събития и дейности - Дядо Коледа, подаръци, детска работилница, благотворителен щанд, музикални и танцови представления. Вярвам, че добрият пример и ценностите, които споделихме заедно във времето преди Коледа, са пътят, по който искаме нашите деца да поемат занапред като ангажирани и достойни членове на нашето общество. Това е част от ангажимента, който поех и ще изпълнявам, за да имаме повече сплотеност и чувство за общност, така че заедно да градим по-добра и по-адекватна среда на живот.

Ученици от люлинските училища успяха да съберат 1050лв. от продажбата на артикули за благотворителност, като сумата ще бъде дарена за лечение на нуждаещо се дете от 1 клас от 40 СУ. Призовавам и моля да дарите според възможностите си на следната банкова сметка:

IBAN: BG93FINV91501317727544 Титуляр: Евгения Билянова Кенерджиева".