Кметът на район "Изгрев" в София - д-р Делян Георгирев направи своята равносметка за работата му до този момент, научи "Фокус".

Той представи във Facebook хроника по димите му на един успешен мандат за хората на "Изгрев". 

Публикуваме целия текст, без редакторска намеса: 

В края на четирите години, в които имах честта да бъда кмет на района, в който съм роден, израснал и живея, дойде време за равносметка. Какво успях да направя, за да живеем всички ние по-добре, какво опитах, но не се получи и в какво срещнах непреодолими трудности?

От уважение към вчерашния ден, който вече е история и от желание за пълна отчетност пред вас - моите съкварталци, в оставащите дни на горещото лято ще направя ретроспекция на годините, които изминаха.

Заедно постигнахме много, “Изгрев" видимо се променя към по-добро, което е заслуга и плод на труда на всички нас.

Нашият красив район заслужава най-доброто, потенциалът му е огромен а неговото богатство - хората, обичат много кварталите си и уникалния дух на “Софийския Монмартър".

Тук е моментът да благодаря на всички за доверието и подкрепата, които ми дадохте в аванс в края на 2019г.. Надявам се, да съм ги оправдал, защото единственото ми желание е било и продължава да бъде, да дам всичко от себе си, за да направим “Изток", “Изгрев" и “Дианабад" най-доброто място за живот в София.

Всички ние го заслужаваме, и най-важното - можем да го постигнем!