Кметът на София Васил Терзиев благодари на общинския съветник от ГЕРБ - Антон Хекимян. Публикуваме думите му без редакторска намеса:

Г-н Хекимян отново е задал труден въпрос. Защо в София превръщаме неизползваеми, неприветливи и опасни подлези в такива, които хората да ползват безпроблемно? Защо след 18 години управление на ГЕРБ сме започнали регулярна дейност по изчистването на подлезите на София?

Благодарим на г-н Хекимян за трудните въпроси. Разбираемо е, че не задава маловажни въпроси като например за промяната на бордовете на общински дружества и незаконните сметища в града, отглеждани с години с удобно затворени очи.

Тази година планирахме с 300 000 лв. повече средства за ремонти на подлези.

Предстои да бъдат изчистени още два подлеза при НДК, подлезът на Подуяне и подлезът на НДК към моста на влюбените.

Започнахме от знаково място в центъра на града и изчистихме от драсканици цялото пространство около НДК - подлеза на бул. Васил Левски, фонтаните, рампите, парка.

Отпечатъкът на партията на г-н Хекимян е такъв навсякъде - оставили са купища проблеми в града, за които са мълчали и нищо не са направили с години, но когато започнем да променяме това, стават активни да обясняват защо разрушеното било по-хубаво. И само един факт: Проектът предстои да бъде довършен, но г-н Хекимян не е фен на фактите, а само на сензациите. Видях коментари, които призовават г-н Хекимян да се включи в работата за града, не само в отразяването му, и да участва в почистването му. Подкрепям.