Транспортът в София е пълен батак, а заместник-кметът по транспорт и градска мобилност на Столична община разнася шише с ракия по телевизионните студия! В ерата на спасителите е така... Това написа във Фейсбук Карлос Контрера, общински съветник от ВМРО. Ето останалата част от публикацията му:

"Градският транспорт е в технологична дисфункция, защото заместник-кметът по транспорт и общинските съветници Зографски (СС), Ставрев и Бойко Димитров (ДБ) внесоха абсолютно сбъркана транспортна рамка.

Резултатът е, че се налага да се дават заеми, за да се запушват дупки, но същите "експерти" твърдят, че рамката им била точна. Фактите - 15-те милиона за охрана на метрото ги няма, 25 млн. лв. държавни компенсации ги няма, разписанията са разредени, а непрекъснато има открити коли и нередовни курсове, което увеличава интервала на движение. Но според Спаси София всичко е точно и проблеми няма.

Спаси София щяха да се оправят със задръстванията, но София е по-задръстена от преди, заради нескопосаните им ремонти и грешни решения за градския транспорт. Например тапата, която създадоха около ул. Опълченска и батака с бул. Витоша и бул. Патриарх Евтимий...

Щяха да правят буферния паркинг на МС "Сливница" - нищо, нула...

Щяха да ремонтират бул. "Джеймс Баучер" - нищо, нула, няма проект, няма готовност, само приказки, обещания и лъжи!

Цяла София е потънала в тъмнина, а заместник-кметът по транспорта дори не може да възложи проекти за ново осветление за скромния бюджет от 2 млн. лв. Нали щяха да осветяват София?

Списъкът е дълъг. В същото време заместник-кметът по транспорта ходи да проверява дали чистачките на трамвайно депо "Искър" мият прозорците на трамваите с ракия. Наистина имаме работа с умопомрачени хора.

Имали били План за София... И за една година какво свършиха освен да разтурят, да пречат и да създават проблеми?

Очаквам в следващите седмици със своето неадекватно управление Спаси София да докарат и транспортна стачка.

Въобще няма нещо, което спасителите на София да са пипнали и то да не се е разпаднало. Лошото е, че още три години ще губят времето на софиянци и ще съсипват ежедневно града ни!".