Бъди посланик на децата! Включи се кампанията на Карин дом за повече детски усмивки!

Това информират от Карин дом и продължават: Скъпи приятели, щастливи сме да ви споделим традиционната Коледна кампания, която всяка година обединява все повече и повече приятели на Карин дом – граждани, компании и институции, които по този начин подкрепят терапевтичните програми на Карин дом и ранната подкрепа на повече деца в България.

Кампанията се реализира от социалното предприятие на Карин дом, в което родители на деца със специални потребности, доброволци и приятели са социалните предприемачи, които творят продукти с кауза за едно по-добро бъдеще за децата у нас. Социалното предприемачество e начин да бъдем по-близо до Вас – всички наши партньори съмишленици и Посланици на децата!

Представяме ви коледни картички и календар за 2025г., които подготвихме с помощта на доброволци от различни възрасти и професии, обединени от мисията да помагат. Вижте и нашите коледни предложения за подаръци. В кампанията отново се включиха и младежи, които предоставиха свои авторски творби специално за Карин дом, съобщават от там.

Вижте повече за кампанията на Карин дом ТУК.