Календарът на Община Смолян за 2024 г. е готов и е време да Ви представим малкия-голям герой, на когото ще се дарят парите от продажбата му. Неговото име е Тодор, той е на 11 години и е диагностиран с ДЦП, "Квадрипареза“, "Хидроцефалия“, и "Епилепсия“. Проведени са множество консултации с различни специалисти в България и чужбина, и до този момент са извършени няколко операции. Предстои да се направи фибротомия по метода на Улзибат в Сърбия. Тошко има двама братя близнаци, които са на 15 години. Близките му го обграждат с много любов, внимание и грижи.  Семейството се справя с необходимите процедури и медицински манипулации, но тъй като той расте се налага да се купуват периодично нова количка за 1800 лв., терапевтичен стол и вертикализатор за деца с увреждания на стойност 4000 лв., а фибротомията в Сърбия струва около 3 000 евро. Това съобщиха от Община Смолян.

Календарът струва 10 лв. и може да го закупите от Деловодството на Община Смолян, както и в следните търговски обекти:

1. Супермаркет "КРЕС" - кв. Райково;

2. Магазин за GSM аксесоари "Rtel" в сградата на Детмаг;

3. "Елкорект-Кокаров" - Дълбокото дере;

4. Старата книжарница в кв. Райково;

5. Магазин за GSM аксесоари "S mobile" - Кино Дружба;

6. Магазин за GSM аксесоари "S mobile" - гр. Девин;

Също така може да го поръчате като ни напишете лично съобщение на страницата с име, телефонен номер и адрес до който да го изпратим по Еконт или Спиди(по Ваш избор).

Календарът може да се поръча и на тел. 0301/ 67 666.

Ако имате търговски обект и искате да помогнете с разпространението и продажбата, може да се свържете с нас чрез ЛС или на посочения телефонен номер.

Нека в навечерието на Коледните празници отново се обединим около една благородна кауза и помогнем на семейството на Тодор. Вярваме, че най-добрият капитал на едно общество са добрината и съпричастността!