Кметът на столичния район "Искър" Ясен Русев направи своя отчет за изминалата седмица, видя Sofia24.bg

Публикуваме текста без редакторска намеса:

Завърши ремонтът на тротоара пред блок 253. Проведохме първата акция по почистване на територията на района, съвместно с фондация “Сурия".

Продължават дейностите по изграждане на нова детска площадка в близост до блок 85. На обекта се осъществява редовен контрол от служители на отдел "Инженерна инфраструктура и строителство".

Продължават дейностите по ремонт и подмяна на шахти на територията на района. Продължават дейностите по изграждането на нова детска площадка в пространството между блок 3 и булевард “Христофор Колумб". Продължава работата по изграждане на спортна площадка в двора на 108 СУ "Никола Беловеждов". На обекта се осъществява редовен контрол от служители на отдел "Инженерна инфраструктура и строителство".

Колегите от отдел "Инженерна инфраструктура и строителство" извършиха проверка на хода на изграждане на новата сграда на 108 ДГ “Детско царство“– Филиал. Продължават дейностите по изграждането на нова спортна площадка в двора на 68 СУ "Акад. Никола Обрешков“. На обекта се осъществява редовен контрол от служители на отдел "Инженерна инфраструктура и строителство".

Продължават дейностите по миене на вътрешнокварталните улици и булеварди на територията на района. Проведохме септемврийско хоро край езерото.

В парк “Дружба" се проведе лятно кино, на което бяха прожектирани български късометражни филми.