И този август Варна отново стана сцена на стил и изящество с провеждането на ежегодния Фестивал на модата и красотата. Събитието привлече елита на българската мода. Една от най-бляскавите дефилета бе колекцията на варненското ателие TAILOR – луксозен дизайнерски бутик, воден от талантливия дизайнер Румяна Иванова.

Румяна Иванова е не само утвърден моделиер и конструктор, но и магистър по моден стайлинг. През 2023 г. тя заслужено спечели титлите "Мисис България - Европа" и "Мисис Дама на годината", което утвърди нейния статут на една от креативните личности в българската мода.Творчеството на Иванова се отличава с внимание към детайла, иновативен подход и високо качество на изработката, които са на световно ниво.

Колекцията, представена от ателие TAILOR на Фестивала на модата и красотата, впечатли публиката с уникална комбинация от изтънчени силуети, използваните висококачествени материи и прецизността в детайлите. Тя подчертават стремежа на Иванова към съвършенство. Моделите олицетворяваха идеята за женственост и елегантност, като същевременно излъчваха модерна сила и самоувереност.

Ателие TAILOR е разположено на ул. "Драгоман“ 42 в центъра на Варна, където клиентите могат да се насладят на лично внимание и индивидуален подход при избора на облекло. В уютната и стилна обстановка на магазина, всеки детайл е създаден с мисъл за клиента, като основната цел е да се предложи уникален и персонализиран моден опит.

Фестивалът на модата и красотата във Варна беше едно от най-очакваните събития в модния календар на България, а представянето на ателие TAILOR несъмнено беше едно от най-запомнящите се на вечерта.