Булка беше изненадана със сватба на панорамната площадка "Вълчи камък“, която се намира на 1650 метра надморска височина край девинското село Гьоврен. Младата жена само знаела, че сватбата им ще е в Родопите, а младоженецът пазел в тайна точното място на бракосъчетанието. Когато стигнали на панорамната площадка, той й съобщава, че това е мястото за тяхното "Да“. Към най-съкровеният им празник тази събота бяха съпричастни близки, приятели и около 60 туристи. За тази година това е първата сватба на панорамната площадка.

С каба гайда, в изпълнение на Велизар Шанов и родопска песен в изпълнение на съпругата му Петя, младото семейство Димитър и Жана от гр. Стара Загора си каза "Да“ сред природната шир от висотата на облаците. Организацията на паметното събитие е на сдружението "Зелена Долина", което създаде и стопанисва атракцията "Вълчи Камък" и се ръководи от Велизар Шанов.

Площадката "Вълчи камък“ край девинското село Гьоврен предлага най-високата панорамна 360 градусова гледка на Балканите и е една от най-красивите дестинации в Западни Родопи. На нея човек се чувства все едно е в центъра на света. От там може да се наблюдават Родопи в съседна Гърция, Пирин, Рила, Голям и Малък Персенк, Перелик и др. Край нея от 2022 г. към простора гледа двутонен каменен вълк. Фигурата бе изработена в Професионална гимназия по каменообработване в село Кунино от Валерий Ганчев, Дарин Ганчев, възпитаници и преподаватели в гимназията по модела на скулптора Иван Тотев от Пловдив.