Окръжната прокуратура и ОДМВР – Добрич издирват заподозрян за извършване на жестоко убийство на жена в град Тервел, което е станало тази сутрин. Това съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура – Варна. Издирваният е Фаредин Мемиш Ахмед, на 51 години, жител на гр. Тервел.

Жертвата на тежкото престъпление е на 45 години и е бивша съпруга на заподозрения. Тялото й е намерено рано тази сутрин на улица в града. При огледа по него са установени множество травматични увреждания. Назначена е съдебно-медицинска експертиза, изяснява се точната причина за смъртта на жената.

Разследването по случая продължава под ръководството на Окръжната прокуратура в Добрич и се извършва от служители на ОДМВР.

Всеки, който разполага с информация, може да позвъни в най-близкото полицейско управление или на тел. 112. Анонимността му ще бъде гарантирана.

От 16.00 часа пред сградата на Съдебната палата в Добрич административният ръководител на Окръжната прокуратура Радослав Бухчев и директорът на Областната дирекция на МВР ще дадат брифинг по случая.