Хиляди пловдивчани и гости на града изпълниха Гребната база снощи за да пеят с Миро, който се включи безвъзмездно в благотворителния двудневен фестивал "Нощ на Ангелите“, организиран от фондация "Нощ на Ангелите“. Музиката е притегателна сила, а емоцията около нея определено говореше за единност. Самият Миро излезе с фланелка с логото на фондацията, за да изрази подкрепата си, която в последствие подари на невръстен фен от публиката.

Още през деня зоната зад трибуните на Гребния канал бе изпълнена от хора, които посетиха благотворителния базар за крафт изработки и работилнички за малки и големи, пише сайтът mediacafe. Проведе се и 13-часов маратон, в който се включиха както опитни маратонци, така и любители. Любимите футболни отбори на Пловдив – ПФК "Ботев“ и ПФК "Локомотив“ също бяха част от базара, а талисманите им радваха малчуганите.

Тази година събитията подкрепят пет каузи – на малките Денис, Мира и Антъни, както и двама млади родители – Деян и Калин.

Днес програмата продължава с много изненади и целодневни активности, а вечерта на сцената ще излязат Арт войс Център, Биг Бенд – Пловдив, Роби, Велизар Величков, Dj Dian Solo & Deep Zone Project. Черешката на тортата ще е Любо Киров.

Припомняме, че фестивалът е ИЗЦЯЛО с благотворителна цел, достъпът до него е свободен и няма входна такса или билети. Средствата ще се генерират от всички хора, които посетят събитието и се включат в някоя от инициативите, турнирите, работилниците или откритите тренировки. "Нощ на Ангелите“ ще има щанд с много тематични артикули, цветя за първия учебен ден, както и благотворителен бар за храни и напитки, приходите от които ще отидат на 100% за каузите, които фондацията ще подкрепя тази година. В допълнение по време на събитията ще има поставени кутии, в които също ще имате възможност да подкрепите каузите чрез директно дарение, а всички участници в базара, ще дарят голяма част от оборота си.