Горни Воден квартал ли е, или село, господин кмете? Този въпрос вълнува жителите на квартал Горни Воден и на предизборната среща с Петко Чирпанлиев - кандидат за кмет на общината от коалиция "БСП за България“ се оплакаха от пренебрежителното отношение на кметския екип на Грудев към техните искания и предложения.

Хората изразиха своята надежда, че Петко Чирпанлиев ще се обърне с лице към хроничните проблеми с нередовния и неудобен за учениците градски транспорт, липсата на пешеходна зона по прекия път от квартала към града, необходимостта от детска градина в самия квартал, спортна и детска площадки, довършване на последна част от улица "Гергана“, проходима само за джипове и подходяща за екстремни изживявания като офроуд.

На въпроса какво ще направи за спорта в Асеновград Петко Чирпанлиев отговори подробно като сподели своите виждания за стадиона, спортната зала и другите спортни съоръжения в общината.

Хората дълго обсъждаха и други проблеми, убедени, че местната власт трябва да бъде най-близко до хората. Заедно с кандидата за кмет на община Асеновград в обсъждане на проблемите се включиха и кандидатите за общински съветници от коалиция "БСП за България“ Енко Найденов и Радослава Георгиева.