Георги Стамов е водач на листата на Коалиция "Продължаваме промяната – Демократична България“ за 10 МИР Кюстендил, предаде "Фокус“. "След няколко дни започва предизборната кампания и искам да споделя колко е важно да се гласува и България да има редовно правителство. По времето на кабинета Денков в държавния бюджет бяха заделени средства в размер на над 110 млн. лева за област Кюстендил. Надяваме се на успех в изборите, за да може да продължим тази политика и общините в България да бъдат все по-добре финансирани“, сподели Георги Стамов.

Водачът на листата е IT експерт, народен представител в 47-ото, 48-ото и 49-ото Народно събрание. След него е Николай Табаков - артист, художник, общински съветник в град Дупница. Трети е архитект Павел Михайлов.

На четвърта позиция е Александър Мутавчийски - предприемач, общински съветник в гр. Сапарева баня. Пети е Росен Борисов – предприемач. Шестото място в листата е за Мария Мицова - застрахователен брокер. Следват Маня Мартинш – икономист и Димитър Моралийски - предприемач, общински съветник в  Кюстендил.