Коалиция ГЕРБ-СДС регистрира листата си за народни представители в предстоящите на 27 октомври извънредни парламентарни избори за област Смолян. Документите в Районната избирателна комисия – Смолян, внесе областният координатор на ГЕРБ и водач на листата Николай Мелемов заедно с кандидатите за народни представители д-р Красимир Събев, Красимир Даскалов, Недялко Славов, Радослав Филизов, Тодор Батков-син, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ - Смолян.

Николай Мелемов заяви, че екипът му тръгва с енергия и увереност към изборна победа.

"Листата ни е съставена от успели, изявени и силни личности, хора с добър професионален опит зад гърба си, доказани политически фигури и представители на гражданското общество“, обобщи Мелемов.

Той допълни, че както и досега, ще води позитивна кампания, уверен в силите и възможностите на отбора си, а целта през този месец е посланията им да достигнат до повече хора.

"Важно е да убедим негласуващите, че по-високата избирателна активност ще ни гарантира съставянето на редовно правителство с ясен хоризонт. Общините са най-големият потърпевш от тази политическа агония. Силно мотивирани сме за изборна победа и имаме нагласа за достойно представяне на структурите ни в областта.“, подчерта Мелемов.

Ето и пълната листа на Коалиция ГЕРБ-СДС с кандидатите за народни представители за област Смолян: Николай Мелемов, д-р Красимир Събев, Красимир Даскалов, Недялко Славов, Мария Семерджиева, Иван Стоев, Радослав Филизов и Тодор Батков- син.