За втора поредна година, в рамките на програмата по повод празника на града, Община Нова Загора представя пред Исторически музей фотоизложба на открито. Тази година тя е под наслов "С НОВА ЗАГОРА В СЪРЦЕТО" и показва родното ни място по един неповторим и красив начин, показва необикновеното в обикновените неща. Новозагорци имат възможност да погледнат през фотообектива на Радосвета Захариева, Сияна Димитрова, Станислава Кръстева, Теодор Тожаров и Димитър Сираков, които ни представят своя интересен, нетрадиционен и предизвикателен поглед към заобикалящата среда!

Кметът на Община Нова Загора Галя Захариева откри изложбата и поздрави участниците: "Благодаря Ви, че ни напомняте, че в забързаното ни ежедневие има много красота и изящество. Обещавам ви през следващата година да направим самостоятелни изложби на всеки един от вас. Защото това, което ни донесохте като материал е огромно и имате какво да споделите със своите съграждани. Да ни е честита тази изложба. Дано да има повече хора, които са отворени към общите идеи и заедно да пазим града си и красивите места, да ги споделяме с нашите съграждани и гости.“

Всички желаещи да видят Нова Загора през различния и личен поглед на участващите фотографи могат да го направят до 15 октомври.