Защо на някои места в Стара Загора липсва улично осветление? Отговор на това даде зам.-кметът Радостин Танев с пост в социалните мрежи, предаде репортер на "Фокус". Той обясни, че редовно в Община Стара Загора получават сигнали за липсващо улично осветление. Те се отработват своевременно и поетапно се отстраняват повредите. 

По думите на Радостин Танев една от причините за тъмните улици идват от недоброжелатели, които вандалстват посред нощ. "Записите са предадени на компетентните органи", допълни зам.-кметът и публикува клип как двама души се срещат, след което единият бърка в електрическо табло.

Под публикацията заваляха коментари как това не са нормални и възпитани хора. Там се включи и кметът Живко Тодоров, който иронично заяви: "Те са много добре възпитани от родителите си, но лошите политици са виновни", като след това допълни, че "кметът е виновен".

Коментарите му предизвикаха дискусии сред старозагорци относно чувството за хумор на градоначалника и че не винаги той трябва да поема отговорността за нередностите в града.