Шофьорът, който "паркира“ колата си на скалите в Лозенец, е използвал краткия промеждутък от време от настаняването му в болничната стая, докато бил сам, а роднините му съдействали за оформяне на документацията по приемането, за да скочи от прозорец на шестия етаж на УМБАЛ Бургас, съобщиха от ОДМВР - Бургас.

Инцидентът е станал около 18 часа вчера. Мъжът е полетял от високия етаж на бургаската болница, където се намира отделение "Втора хирургия“ и е паднал върху топлата връзка между стария и новия корпус. Той е откаран в Спешния център на УМБАЛ - Бургас, но въпреки оказаната му медицинска помощ, починал. Тялото му е откарано за аутопсия в отделение "Съдебна медицина“ към УМБАЛ – Бургас за окончателно изясняване причината за смъртта.

"Фокус" припомня, че вчера около 14 часа мъжът засили колата си и попадна в морето под заведение “Барчето" до Рибарското пристанище. Той е получил контузия в областта на главата и охлузни рани по ръцете. Транспортиран е до УМБАЛ - Бургас, където е настанен за лечение в отделение "Втора хирургия“.