Едната от почерпените дами в "Капана" Радослава Камбурова всъщност се оказа стара познайница на съда, разбра Plovdiv24.bg.

В момента тя е подсъдима по дело свързано с проявена агресия и последвало сбиване с служители на реда, но това не е първия й път, когато се застава на подсъдимата банка. 

През далечната 2010 година Камбурова е осъдена на три години лишаване от свобода с 5 години изпитател срок за това е набавила за себе си имотна облага в размер на 534 497 лв. чрез заплахи към швейцарски гражданин да разкрие извънбрачната си връзка с него. 

Камбурова е имала съучастник, който също е осъден, но за по-кратък срок.

Камбурова и Димитров се запознали през 2005 г. Приятелството им много бързо прераснало в сериозна връзка и двамата заживели в гр. Пловдив. Димитров знаел, че Камбурова работи като масажистка в някаква сауна в Швейцария. През февруари 2006 г. тя му казала, че трябва да замине на работа в Швейцария за три месеца, след което окончателно ще се прибере в България.

На 26.02.2006 г. Камбурова заминала за Швейцария и там започнала работа във фитнес клуб " Ривиера ". Входът бил 100 швейцарски франка, като включвал сауна, басейн, напитки. Срещу допълнително заплащане в този клуб, посетителят можел да си поръча и момиче. Към този момент в Швейцария проституцията била забранена.

Момичетата в този тип клубове като "Ривиера" се ангажирани чрез агенции за срок от 3 месеца. Камбурова също била там по тази причина.

В клуба няколко пъти ходил пострадалият швейцарец Оттигер, който се запознал с Камбурова и имал няколко пъти сексуални контакти с нея, като всеки път плащал по 200 франка. В последствие Камбурова се преместила в друг клуб, където отново се срещала с Оттигер.

След време Камбурова разбрала от Оттигер, че е женен, както и какво работи. Казала му, че има син в България и трябва да се връща при него.

На 16.04.2006 г. Камбурова се върнала в България и отново заживяла с Димитров. Докато тя отсъствала, той разбрал от общи познати, че тя работи като проститутка в Швейцария. Жената признала и разказала за Оттигер, който бил обещал да й помага в България.

Камбурова започнала да се обажда на мобилния телефон на пострадалия, като непрекъснато му искала пари - за апартамент, кола, за ремонт на къщата, за ток. Заплашвала го, че ако не изпрати пари, ще отиде в банката, където той е шеф и ще разгласи връзката им.

Оттигер изпращал пари чрез банкови преводи. В началото на август двамата се срещнали в Мюнхен, където пострадалият бил в командировка и отново имали интимен контакт.

Камбурова се прибрала в България и продължила да изнудва Оттигер, като му казала, че е бременна от него.

През октомври тя заминала за Швейцария и се срещнала с Оттигер, като отново правили секс. Оттигер продължил да плаща пари, като изпитвал основателно съмнение за своето бащинство.

През юни 2007 г. Камбурова родила момиченце, което било припознато от Димитров, на когото подсъдимата признала, че казала на Оттигер, че е негово, за да продължи да изпраща пари.

През октомври 2007 г. Оттигер пристигнал в България и се видял с Камбурова и детето в София. Оттигер споделил с подсъдимата опасенията си, че детето може да не е негово, но тя упорита твърдяла обратното. Той продължил да изпраща пари и Камбурова направила ремонт на къщата на родителите си в с. Брестовица и на апартамента им в Пловдив. Закупила и апартамент на името на родителите си.

През август 2008 г. Камбурова и Димитров се скарали, тъй като той намерил направените в София снимки на Оттигер с подсъдимата и дъщеря й. Камбурова го изгонила от жилището на родителите й, където двамата живеели. Забранила му да вижда детето. Димитров проверил в интернет и установил, че Оттигер действително е шеф на банка. Написал му писмо на английски език и го изпратил на адреса на банката. С писмото изпратил собствени снимки с дъщеря си.

Там той бил описал, че Камбурова никога не е имала друго дете, нито съпруг, че той може да докаже бащинството си с ДНК тест и поискал сумата от 50 000евро, за да " си върне живота и детето " и заплашил, че ако не получи парите, ще изпрати снимките на местния вестник и на жената на Оттигер.

" Заклевам се, че ще ви съсипя, както Вие постъпихте с мен. Ако преведете парите до 09.09.2008 г. никога няма да чуете за мен ".

Оттигер бил много притеснен и споделил със свой приятел, който го посъветвал да сложи край на заплахите, защото цял живот ще бъде изнудван.

Оттигер ангажирал адвокат от България. Приятелят му се свързал по телефона с Камбурова и я предупредил да престане да изнудва Оттигер, но тя заплашила, че ще го съсипе и продължила да се обажда на Оттигер и да го заплашва, след което той чрез адвокатите си сигнализирал българските правораздавателни органи.