Двама души пострадаха при пътни инциденти в Старозагорска област през изминалото денонощие, съобщиха за "Фокус" от ОДМВР-Стара Загора.

На 17 септември, около 06.00ч. по път II-57 /между с. Сърнево и гр. Раднево/, е настъпило пътнотранспортно произшествие. По първоначална информация, то е между л.а."Нисан", управляван от 58-годишен мъж и л.а."Пежо", управляван от 69-годишен мъж. Водачите са тествани за употреба на алкохол с техническо средство, отчетени са отрицателни резултати. Пострадал е водачът на л.а."Пежо", който е настанен в болнично заведение, без опасност за живота.  В РУ-Раднево е образувано досъдебно производство.

На същия ден, в 10.00ч. в РУ-Чирпан, е получен сигнал за възникнало пътнотранспортно произшествие в центъра на с.Могилово. По първоначална информация, то е между л.а."Форд", управляван от 93-годишен мъж и 66-годишна пешеходка. Жената е била прегледана в медицинско заведение и е освободена. Мъжът е тестван за употреба на алкохол с техническо средство, което отчело отрицателен резултат. Полицейски служители от РУ-Чирпан са съставили на водача акт за установено административно нарушение.