Доминация на пазарджишките клубове на държавното първенство по модерен петобой на Балона, в което участие взеха над 150 състезатели от цялата страна.

Хеттрик от титли за Томас Григоров от СК Шампион Пазарджик - победител до 17 г., до 19 г. и до 22 г., както и носител на купа “Христо Чочев".

Отлично представяне и за петобойците на СК Олимпиец Пазарджик, които също се качиха на призовата стълбичка в отделните възрастови групи.

"Поздравления за призьорите и техните треньори. Благодарим на Българска федерация по модерен петобой в лицето на нейния председател Андрей Кузманов и изпълнителния директор Камелия Александрова за доверието. Вярваме, че това е само първата стъпка от едно дългосрочно партньорство помежду ни в името на спорта и младите", написа в профила си в една от социалните мрежи кметът на Пазарджик Петър Куленски.

"Специални благодарности на г-н Ненко Чолаков от СК Делфин, както и на всички организатори и съдии, които изнесоха тежестта на това тридневно състезание", допълва градоначалникът.