Граждани почистиха парк "Сухото дере" в "Младост 4" и коритото на река Банишка, научи Sofia24.bg. Около 20 човека са участвали в оборката, съобщи мъж в голяма група във Facebook. Той публикува и снимки, които показват как е изглеждало мястото преди да бъде почистено.

Ето какво написа той: 

Заедно с младостчани - Георги Пичуров, Асен Асенов, Ели, Мария, Катя, Антоанета, Денис, Митко, Страшо и още десетина други (извинете ме, че не разбрах имената им, всички се раздадоха) доказахме за пореден път не само на думи, а и с дела, че с лична съпричастност и отговорност могат да постигнат чудеса. 

След положените усилия и грижа днес (кастрене, подрязване, чистене) парк "Сухото дере" в "Младост 4" и коритото на река Банишка са в много по-чист и приветлив вид. Благодарности за подкрепата на Инспектората в "Младост" за извозването на зеления и битов отпадък, събрани от доброволците днес.

Бъдете активни граждани и съвестни стопани на общия ни дом! Грижете се поне за вида на вашия вход (ваше задължение, колкото и странно да звучи на мнозина) и знайте, че винаги сте добре дошли на всяка една организирана дейност по превръщане на квартала ни, града ни и държавата ни в едно по-красиво, подредено и приятно място за живот. Върхът сме, младостчани!