Във връзка с разкриването на нова социална услуга, "Дневен център за подкрепа на деца с увреждания и техните семейства“ като държавно делегирана дейност в гр. Казанлък, кв. "Васил Левски“ (до блок № 7) обявява подбор на персонал, предаде репортер на "Фокус". Търсят се хора за следните длъжности:

Социален педагог 1 бр. - на пълно работно време – 8 часа

Психолог 1 бр. - на пълно работно време – 8 часа

Трудотерапевт 2 бр. - на пълно работно време – 8 часа

Логопед 1 бр. - на пълно работно време – 8 часа

Детегледач 1 бр. - на пълно работно време – 8 часа

Огняр/работник поддръжка - на непълно работно време – 4 часа

Подробно с изискванията за всяка от длъжностите можете да се запознаете на сайта на Община Казанлък тук или на място в Дневния център. Подборът на персонал ще се осъществи на два етапа. Първи етап – допускане по документи и Втори етап – интервю/събеседване.

Лицата, желаещи да кандидатстват за обявените позиции следва да подадат документите си на място в сградата на Дневен център за подкрепа на деца с увреждания и техните семейства“ в гр. Казанлък, кв. "Васил Левски“ (до блок № 7), всеки работен ден от 09:00-13:00 ч. и от 13:30 до 16:00 ч.

Срокът за подаване на документи е до 16.00 часа на 24 ноември. Резултатите във връзка с подбора ще бъдат обявени на информационното табло в сградата на Дневен център за подкрепа на деца с увреждания и техните семейства“ в гр. Казанлък, кв. "Васил Левски“ (до блок № 7).    

Лица за контакт са Славена Димитрова и Незабравка Иванова - 0882/657-174

  Изтегли Документ