Директорът на ОП "Паркиране и репатриране" е бил освободен от поста. По непотвърдена информация Нъшан Деркалестаниан сам е подал молба за освобождаване от поста по взаимно съгласие и в момента временно изпълняващ длъжността е Иван Ганчев. Репортер на Plovdiv24.bg опита да се свърже с кмета на Пловдив Константин Димитров, за да потвърди рокадата в общината, но за съжаление до момента нямаме коментар по въпроса. 

Нъшан Деркалестаниан беше кандидат за общински съветник от сдружение "Браво, Пловдив" и беше назначен за директор на ОП "Паркиране и репатриране" през месец февруари

Той 4 години е работил като инспектор в Пловдивския общински инспекторат. Преди това 5 г. е заемал длъжността експерт в Областна администрация – Пловдив, бил е секретар на Областна транспортна комисия и Общински съвет по безопасност по движение по пътищата и Областния съвет по етнически и интеграционни въпроси. Има бакалавърска степен по "Българска филология“, магистърска по "Актуална българистика“ и магистърска степен по Аграрен маркетинг. 

ОП "Паркиране и репатриране" отговаря за паркирането, синята зона и репатрирането на автомобили нарушители. Годишните приходи на предприятието са над 5 милиона лева.