Кметът на столичния район "Триадица" Димитър Божилов даде да се разбере, че  ще бъде безкомпромисен към нарушителите, когато става дума за здравето и възпитанието на децата. Той е категоричен, че ще търси съдействие и от компетентните органи при всеки подобен случай. Публикацията му във Facebook е свързана с райския газ. 

"Фокус" публикува текста без редакторска намеса:

Неприятни находки ни изненадват при премахването на незаконни гаражни клетки в кв. "Стрелбище". Бутилки с райски газ, пълни и празни, в различен обем, бяха установени при премахването на поредния бетонов бутор, който освен, че не се ползва за паркиране, явно е съхранявал нерегламентирано газови субстанции, очевидно не за лично ползване. 

Сезирал съм полицията, ще пишем и до РЗИ. Притеснителното е, че в близост до бл. 7Б в квартала болници няма, но пък има доста популярно заведение, в което се събират младежи. Нека едно стане ясно. Мога да правя много грешки, но когато става дума за здравето и възпитанието на деца съм безкомпромисен. "Триадица" не е нито свърталище, нито гето. И ако някой си въобразява, че може да продава боклуци на децата, ще завърши точно като гаражните клетки - на бунището на историята, далеч от нашата територия.