За опасна ситуация съобщи в социалните мрежи жена от Добрич. Тя пусна пост в социалната мрежа, с който се надява да намери родителите на дете от града, за да научат как тяхната дъщеря кара тротинетка. По този начин жената се надява, майката й бащата да вземат мерки и да бъде предотвратена трагедия.

Вижте разказа на жената:

"Току-що, в 16:18 часа, на кръстовището преди Младежки дом, момиче на възраст около 13-14, С ЕЛЕКТРИЧЕСКА ТРОТИНЕТКА, идващо от улицата на “Българска кухня" профуча през кръстовището без да се огледа и замина в посока ул. “Захари Стоянов". Съответно едно такси, движещо се с не повече от 30 км/ч, щеше да я блъсне без да е виновен човека. Спря на косъм от нея, свирна й, а тя мина и замина все едно нищо не чува и вижда.

Аз бях колата зад таксито и спрях много зад него, защото видях девойката как лети отдолу без намерения да спира. Вдясно от мен един пешеходец и той замръзна, хвана се за бузите и само стоеше и гледаше в ступор. Беше облечена с бял потник и къси тъмно сиви дънки, с кестенява дълга коса. Надявам се майка и баща и да си я познаят и да и направят забележка, че така не се карат тротинетки."

Оказва се, че детето често кара по този начин. Друга очевидка разказва:

"Тази девойка си хвърчи по този маршрут ежедневно! Обикновено е със слушалки и не признава нито коли, пешеходци, деца и бебешки колички! Тя и много като нея са царете на пътя!"

"Първо на родителите забележка!!Що за идиотщини да пуснеш детето си с тротинетка на натоварена улица??!!!"

"Дано намерим родителите, да не стане някоя трагедия"