"Най-важното е след тези избори да се състави правителство. Защото вече четвърта година сме в безвремие. От това страдат гражданите, от това страдат кметовете, които не могат да реализират проектите си", каза депутатът и водач на листата в Хасково Делян Добрев.

"ГЕРБ Хасково е единствената структура в цялата страна, която повиши резултата си на последните избори и имаме три мандата. Надяваме се да запазим този резултат и отново да имаме трима народни представители. Това е реалистичната ни цел. Вярвам, че подкрепата за ГЕРБ ще се повиши с активното включване на Иво Димов в листата и ще бъдем отново първи по резултат в страната“, коментира още лидерът на ГЕРБ Хасково Делян Добрев.

"В силната листа на ГЕРБ-СДС е и заместник-кметът на Ивайловград Светла Моллова. Имаме подкрепа от местната власт в тази кампания. Това е в интерес на хората, защото няма ли правителство, проектите по места не могат да се случат“, категоричен е Делян Добрев. И даде пример: "За четири години от европейските фондове са усвоени едва 5% от средствата. Имаме три години, в които трябва да усвоим 95%. Това е невъзможно! Още утре Томислав Дончев да стане вицепремиер и да отговаря за европейските фондове, България ще загуби милиарди евро дори и при най-доброто управление, защото тези четири години са безвъзвратно загубени. Сега трябваше да сме на 30-40% усвояване на средствата, а ние сме на 5%. Къде са тези пари?! Връщаме ги в Европа, защото няма правителство, което да стартира европейските фондове“, подчерта Делян Добрев.

За убедителна победа на ГЕРБ-СДС в Хасковски регион ще работи кметът на Димитровград Иво Димов. "Призовавам хората да гласуват, защото това безвремие трябва да бъде прекратено. Нищо не е нормално, от това което се случва в държавата! Включването на успешните кметове на ГЕРБ в листите е гаранция за изпълнение на политиките и ангажиментите, които сме поели. Знаете какво се случи със санирането?! Масово недоволство сред хората, проектите не вървят. Това трябва да бъде прекратено веднъж завинаги и единствената алтернатива е ГЕРБ. Излезте и гласувайте, за да има стабилно управление и нещата в държавата да се случат“, призова Иво Димов.

За убедителна победа на изборите на 27 октомври ГЕРБ-СДС в Хасковски регион тръгва със силен отбор:

Делян Александров Добрев – икономист

Д-р Георги Станков – ветеринарен лекар

Иво Димов – икономист

Иван Минев – юрист

Силвия Манджукова – юрист

Светла Моллова – филолог

Евгения Ангелова – финансист

Митко Полихронов – предприемач

Митко Петров – икономист

Васил Митев – IT специалист

Атанас Асенов – предприемач

Мариян Дервенков- юрист

Любомир Михов – икономист

Теодора Тодорова – търговски представител

Николай Николов – компютърен инженер

Димитър Димитров – координатор на социална услуга