Атрактивното автошоу "Скорост и високи токчета" стартира утре в Пловдив. Събитието ще бъде с благотворителен характер и всички събрани средства ще бъдат предоставени на деца с лицеви аномалии. 

Дами ще мерят сили зад волана на автомобилите си и ще демонстрират шофьорските си умения на 1 септември пред зала Колодрума.

Всяка дама може да вземе участие в любителското състезание, стига да има спортен хъс, автомобил и шофьорска книжка.

Шоуто ще бъде незабравимо както за дамите участници, така и за зрителите, които ще се насладят на невероятни демонстрации и атрактивни умения.

Официалното откриване започва в 16:00 часа, а преди това състезателките и автомобилите ще преминат административен и технически преглед.

"За нас като организатори е изключитлно вълнуващо, защото каузата ни е много сериозна и децата с лицеви аномалии заслужават нашата подкрепа. 

Входът за публиката е свободен, а забавата и емоцията са гарантирани. Очакваме едно атрактивно събитие да повдигне настроението и приканвам жителите на 

град Пловдив и околността да се разходят, за да подкрепят смелите дами. Със сигурност е една чудесна възможност за прекарване на почивния неделен ден и 

ние като организатори ще се постараем да бъде изпълнено с цвят и прекрасни емоции", заяви Диана Стоянова, създател и директор на инициативата.