Четирима пострадаха при пътни инциденти в Старозагорско през изминалото денонощие, съобщиха за "Фокус" от ОДМВР-Стара Загора. 

Вчера, около 16:08ч. по бул. ''Цар Симеон Велики'' в Стара Загора, в пешеходната зона, е настъпило пътнотранспортно произшествие. По първоначална информация, то е между индивидуално електрическо превозно средство с неустановен собственик и водач и преминаваща 61-годишна пешеходка. Електрическото превозно средство не остава на място и напуска ПТП до пристигане на полицейските служители. На жената е оказана помощ в медицинско заведение и е освободена, без опасност за живота. Впоследствие водачът на ИЕПС е установен- 32-годишен мъж. Съставен му е АУАН. Местопроизшествието е посетено и обслужено от екип на сектор "Пътна полиция".

Около 17.10ч., по път II-6602 /вход с. Богомилово/, е настъпило пътнотранспортно произшествие. По първоначална информация, то е между л.а."Ауди", управляван от 19-годишен мъж и л.а."Фиат", управляван от 25-годишен мъж. Пострадал е водачът на Аудито, оказана му е медицинска помощ и е освободен без опасност за живота. Тестван е за употреба на алкохол, отчетен е отрицателен резултат. Водачът на Фиата е напуснал местопроизшествието, но по-късно е установен. Местопроизшествието е посетено и обслужено от екип на сектор "Пътна полиция".

В 18:05ч. по бул. "Цар Симеон Велики" в Стара Загора е настъпило пътнотранспортно произшествие. По първоначална информация, то е мeжду четири автомобила - л.а. "БМВ", управляван от 38-годишен мъж, л.а."Фолксваген", управляван от 35-годишна жена, л.а."Рено", управляван 48-годишна жена и л.а."Фиат", управляван от 38-годишен мъж. Пострадали са двете жени-водачки, обслужени са амбулаторно и са освободени без опасност за живота. Четиримата водачи са тествани за употреба на алкохол, отчетени са отрицателни резултати. Местопроизшествието е посетено и обслужено от екип на сектор "Пътна полиция".