Ще имаме ли топла вода? Ще имаме ли градски транспорт?

Не е ясно, след като икономическото мнозинство на ГЕРБ, БСП, ИТН, отцепници и новият златен пръст Благовест Георгиев подкрепиха скандален доклад за смяна на всички ръководства на големите софийски дружества, сред които - Топлофикация и ЦГМ. Смениха ги с 26 анонимни души, представени само със СВ. Смениха ги с незаконен доклад, нарушаващ наредби и правилници. Това написа в своя фейсбук профил общинският съветник Борис Бонев.

Sofia24.bg публикува и останалата част от думите му:

Срам ме е, че съм част от този общински съвет. Колеги, които днес в коридорите ми обяснявахте, че имате угризения на съвестта, но нямате избор - КАК ЩЕ СЕ ПОГЛЕДНЕТЕ В ОГЛЕДАЛОТО? Как ще погледнете децата и родителите си в очите? КАК? Е, дано ви е сладко. Почерпете се сега, но справедливост ще дойде. Рано или късно ще има!

Мога само да поздравя Синя София, Възраждане и Диана Тонова от БСП за принципната позиция против терористичния акт, оркестриран от ГЕРБ.

А Ваня Григорова....която уж щеше да бъде опонент на ГЕРБ, ѝ отне по-малко от 24 часа, за да си обърне позицията и да подкрепи това безобразие. Мислете за кого гласувате.