7 от най-добрите български бойни звезди ще излязат на арената за зрелищни победи срещу трудни съперници. Mеждународната бойна галавечер SENSHI оповестява имената на класни бойци, които ще премерят сили на плажната арена в гр. Варна, к.к. "Св. Св. Константин и Елена“, на брега пред ресторант "Море“.

18-ото издание на бойното шоу ще се проведе на 16 септември от 18:30 часа. Бойната карта включва 12 двубоя между 24-ма бойци от 14 държави, като за победа ще се борят седем от най-добрите български бойци по кикбокс, муай тай, ММА и карате киокушин. Участниците в SENSHI 18 ще демонстрират своите бойни техники и зрелищни умения по правилата на KWU SENSHI и KWU FULL CONTACT и KWU OPEN.

На новото издание на SENSHI едни от най-атрактивните за публиката битки ще са на българските бойци. Отново на арената на SENSHI ще излязат носителят на европейската титла на SENSHI в категория до 70 кг Драгомир Петров - шампион по муай тай на EMC, носителят на европейската SENSHI титла до 75 кг. Атанас Божилов - европейски и световен KGP и WAKO PRO шампион, шампионът на WAKO PRO в стил К-1 популярният като "Мистър Шоу“ - Едуард Алексанян, известната българска ММА звезда Мариян Димитров - национален шампион по борба, самбо и граплинг, европейският шампион по киокушин карате и шампион на България по кикбокс Кристиян Дойчев, световният кикбокс шампион Константин Михайлов, както и националният кикбокс шампион и атрактивен боец Михаил Велчовски.

Главните два двубоя на вечерта ще бъдат за европейските титли на SENSHI в категория до 90 кг и най-тежката 95+ кг. В 11-ата среща на бойната гала по правилата на KWU FULL CONTACT на ринга ще премерят сили европейският WAKO PРО K-1 победител Ахмед Крънич от Босна и Херцеговина и световният шампион на WAKO PRO в стил К-1 Бруно Сузано от Португалия. В последната 12-та среща за престижната европейска титла до 90 кг ще се изправят един срещу друг европейският шампион в стил K-1 Якоб Стюбен от Германия и българският титулован боец Едуард Алексанян, класиран в топ 10 на изданието "Combat Press".

За зрелищна победа ще се борят и много млади и перспективни бойци, които за първи път ще демонстрират уменията си на арената на SENSHI. Това са световният шампион при младежите на WKN Винченцо Ди Никола от Италия, двукратният национален шампион по муай тай Лукаш Котлеба от Словакия, европейският вицешампион на WKM по кикбокс Аюб Бенадия от Испания, спечелилият първо място на световното първенството DFN по Муай Тай Алекс Фернандес от Испания, европейският и национален шампион по муай тай Себастиян Лутанюк от Румъния, световният и европейски кикбокс шампион Мадике Камара от Франция, както и световният WFL шампион по ММА Тони ван Дайк от Нидерландия.

Феновете на бойните изкуства, които желаят да се насладят на бойния спектакъл от първи ред, могат да закупят своя билет за SENSHI 18 от мрежата на Eventim.bg.