Дни преди зрелищния Персеиден дъжд, джаз музикантът Боби Вълчев ще изнесе уникален концерт в Античен театър Пловдив заедно с Биг Бенд Пловдив. Събитието, което ще се проведе днес в 20.30 часа (19.30 отварят врати), обещава да бъде незабравимо за всички почитатели на музиката и звездното небе.

В навечерието на Персеидния дъжд, който тази година ще озари небето на 11 и 12 август, концертът на Боби Вълчев ще предостави едно вълшебно предвкусване на това космическо явление. Боби, известен със своята страст и изключителни музикални умения, ще представи един концерт с изключителна атмосфера - озарен от светлината на 17 000 свещи. Идеята за концерт на свещи е започнала в Дубай, където Боби Вълчев е пял и свирил по време на предложение за брак. Това уникално съчетание на слухово и зрително усещане има за цел да пренесе слушателите в един различен свят, изпълнен с емоция и красота.

Подобни концерти с толкова голям брой свещи са рядкост, като световният рекорд досега е държан от Ню Йорк с 16 000 свещи. Събитието в Пловдив ще надмине този рекорд, създавайки една уникална и романтична атмосфера, която ще остави трайни спомени у всички присъстващи.

Концертът ще включва и неочаквани дуети, които ще добавят допълнителна изненада и вълнение за публиката. Специално подбраните гости и сътрудничества ще допринесат за една още по-магична вечер.

Билетите за концерта могат да бъдат закупени от мрежата на Bilet.bg, както и на касата на Билетен център - гр. Пловдив, пл."Стефан Стамболов".