ФФ "Ритмика" и приятели организират благотворителна хоротека на открито под надсов "Ръка за ръка" в подкрепа на Атанас Угринов, предаде репортер на "Фокус".

Участие ще вземат: 

Dj Тони Ишев, Фолклорен танцов ансамбъл "Пиринче" с ръководители Полина Сатиева и Симеон Стамболийски, Детско - юношески фолклорен ансамбъл "Пиринска китка" с ръководители Васил Георгиев и Рилка Георгиева, шоу с тъпани от детско студио "Публични изяви" с ръководител Стоян Веселински; DANCE STUDIO NBM с ръководител Николай Манчев; Фолклорен клуб "Настроение " с ръководител Венцислав Костадинов; Танцов клуб "Българска усмивка" с ръководител Мария Богданова; Фолклорна танцова група "Джумалия" с ръководител Станислав Тренев; Група за народни хора "Айдара" с ръководител Милен Димитров; Фолклорен клуб за народни танци "Жива вода" с ръководител Борислав Мутафчийски: ART&DANCE с ръководител Кирил Петров; Клуб за народни танци "Танцова магия" с ръководител Ива Атанасова.

Ще се включат и:

Представителен танцов състав “ Зора" и Фолк - фитнес при НЧ “ Зора 1858" - гр. Дупница с ръководител Дилиана Диканска; Клуб "Македонка" - гр. Петрич с ръководител Мария Янева; Танцов състав "Терзийче" с. Джерман и Танцов състав "Веселяче" с. Червен брег с ръководител Радослав Василев; Фолклорен - фитнес "Рилски ритми" - гр. Риля с ръководител Асен Колев.

Със специалното участие на фолклорните изпълнители: Димана Боянова, Стойка Германова и Милена Пищолска.

Събитието, което ще се проведе на 6 октомври от 11.00 часа, се организира с подкрепата на Община Благоевград. 

Атанас е баща на две деца и дядо на две много обичани внучета. Преди 7 месеца му откриват рак на дебелото черво с множество разсейки в черния дроб. Ракът на дебелото черво е премахнат оперативно, и след това започва трудния път към лечението на разсейките.

До момента има направени 12 химиотерапии в Турция, болница Аджибадем. Предстои му операция на черния дроб за премахването на лезиите.

"До момента се справях финансово сам с подкрепата на моето семейство и приятелите, но средствата ми се изчерпиха и е невъзможно да продължа лечението без Вашата покрепа.

Обръщам се с гореща молба към Вас за помощ, за да мога да довърша лечението и да продължа да се радвам на децата и внуците си. Единствено с Вашата помощ и подкрепа, ще мога да завърша последният етап от моето лечение и всички страдания и похарчени до момента средства няма да отидат напразно.

Предварително благодаря на всички, които ще се притекат на моя зов за помощ", споделя Атанас.