Натовареният вторник беше последен работен ден за началника на Правно-нормативния ни отдел – Бистра Гелева.

Тя беше част от нашия екип повече от година, като за това време успя да изгради сериозен и много сплотен екип. Това написа кметът на район "Слатина" Георги Илиев в личния си профил във Facebook, видя Sofia24.bg.

"Работи по множество проекти, сред които и първият етап от Програмата за устойчиво енергийно обновяване на жилищния сграден фонд, където районът ни бе първенец по брой подадени проектни предложения.

От утре ще е част от екипа на район "Лозенец“ в ролята на заместник-кмет.

Желая ѝ попътен вятър и много професионални успехи!", добави Илиев.

Той съобщи, че отново е водил разговори с представители на направление "Обществено строителство“ във връзка с  предложенията за инфраструктурата в района.

"Обсъдихме и допълнителни промени в организацията движение в целия район и конкретно в точките, където заради изграждането на метрото, има извънредно натоварване сега и предложенията, които сме подали до момента за това кои улици да се "превърнат“ в еднопосочни и се разбрахме да подадем още след като проведем допитване до гражданите.

Моля за Вашата обратна връзка и конкретни предложения, които да обобщим и след оценката им от експертите от Дирекция "Управление и анализ на трафика“ да входираме като общ доклад за гласуване в транспортната комисия", каза още Георги Илиев.