По време на днешната сесия на общинският съветник Атанас Узунов отправи няколко неудобни въпроса към  заместник-кмета Георги Титюков по отношение на двата ресора, които са му вменени - спорт и социална политика, предаде репортер на "Фокус".

Узунов попита: "Как и защо се провеждат спортни събития на стадион "Пловдив", след като той няма акт 16, кой разписва подобни мероприятия да се провеждат там. Отборите на "Марица" и "Спартак" са като сирачета, а техните президенти са герои. Зала "Чайка" се е отделила от стадион "Пловдив" и някой ден ще осъмне на жп линията.

Кой разписва спортните мероприятия и защо на големи спортни мероприятия не се канят членове на спортната комисия и общинските съветници".

Относно социалната политика на община Пловдив Атанас Узунов отправи остри въпроси за социалния патронаж: "Знаете ли, че служителите там започват работа в 5 часа сутринта, че в хранителния и готварски блок няма условия, няма климатик, готви се при 50 градуса, има стари и амортизирани автомобили за разнасяне на храната, хората получават минимална работна заплата, а зимата е студено, защото дограмата е стара".