Почитателите на бойните спортове са в трепетно очакване, понеже остават само две седмици до новата бойна галавечер SENSHI 23. Сред българските участници в събитието е и Атанас Божилов – истинска бойна машина със 19 победи на ринга на бойната верига от своите 21 участия до момента.

"Надявам се отново да покажа на какво съм способен и да зарадвам българската публика с още една победа. Очакванията към мен винаги са големи, публиката очаква да покажа зрелище, все пак има доза притеснение“, каза той в интервю за предаването "България сутрин".

Той сподели, че подготовката и тренировъчния процес преди големия мач срещу испанския боец Джайте Ндоу Бубу минава по план и за щастие няма контузии. Божилов смята, че ключът към победата на ринга е да изключи всичко около себе си, да се концентрира изцяло в мача, да слуша само треньора, да гледа противника право в очите и да не се разсейва дори за секунда. Доверието към треньора трябва да е на първо място в спорта, защото той е човекът, който е плътно зад всеки боец.

7 септември ще бъде паметен ден, в който всички зрители на плажа във Варна ще видят на живо изключителни сблъсъци и демонстрации на бойните умения от изгряващи бойци. Билетите за професионалната галавечер са в продажба в мрежата на Eventim.bg.

"SENSHI е една от най-добрите организации. Това отношение към състезателите може би го няма никъде в цял свят. Скоро ходих в Япония и искам да ви кажа, че SENSHI е класа над тях“, подчерта 19-кратният победител на ринга на SENSHI в ефира на телевизия Bulgaria ON AIR. Атанас Божилов е категоричен, че загубите го мотивират да тренира още повече и планира да зарадва публиката със своята 20 по ред юбилейна победа.