Основен приоритет на кандидатите на "БСП за България" за кмет на Община Пловдив арх. Костадин Палазов и на район "Източен" Димитър Джевизов са младите пловдивчани. Двамата са готови с програма за популяризиране спорта сред младежите, сближаването между младите хора в града, заедно с разрушаване на бариери и стереотипи в общността.

Кандидатите за кметове и кандидатът за общински съветник Янко Радев, организираха турнир по футбол в неделния ден на общинското игрище в район "Източен“. В него взеха участие четири младежки отбора от различни квартали на Пловдив.

Спортното младежко събитие беше подкрепено и от други кандидати за общински съветници - част от екипа на #ПовечезаПловдив, а в публиката имаше граждани и симпатизанти.

"Ние от "БСП за България“ подкрепяме многообразието, защото то е извор на сила и просперитет на града ни“, категоричен е арх. Палазов.

"Ако си подадем ръка можем да работим повече, за социалната интеграция и свързаност между младежите. Затова ни подкрепете с бюлетина №1 на 29 октомври“, каза кандидатът за районен кмет Димитър Джевизов.