Със сигурност групата на ГЕРБ-СДС в Столичния общински съвет (СОС) ще бъдем силна опозиция, защото тази роля ни отредиха гражданите, на които искам да благодаря, че гласуваха – въпреки, че бяха малко. Много ми се иска след 4 години да мотивираме повече от 50% да гласуват. Няма да номинираме кандидат за ръководния орган на общинския съвет. Това е изключително важно да се знае. Това заяви Антон Хекимян от ГЕРБ-СДС, предава репортер "Фокус".

"Работата на София трябва да продължи с усилията на спечелилата и най-голяма група в Столичния общински съвет, групата, която е спечелила и кмет. Отново в изказването на г-н Бонев чухме и критики. Искам да благодаря на колегите общински съветници за усилията, които са полагали за това София да бъде с ново лице и наистина променена", каза още Хекимян.

Той изтъкна, че също се вълнува по повод днешния ден: "Представлявам групата на ГЕРБ-СДС и знам, че представлявам група, за които София е кауза и тя ще продължи да бъде кауза. Със сигурност ще продължим да работим и да реализираме нашите идеи за града".