"Категорично не очаквам това да е последното заседание по делото. Това каза пред журналисти адвокат Петко Кънев, защитник на Георги Георгиев, обвинен за насилие над Дебора, предаде репортер на "Фокус". 

Дебора Михайлова днес не се яви в Пловдивския районен съд на поредното заседание по делото срещу Георги Георгиев. Присъства само нейната майка, която ще бъде разпитана. 

"Доколкото видях една от свидетелките не е открита на адреса, на който е потърсена. Ще бъде разпитана майката на пострадалата, но не вярвам, че тя ще каже нещо различно от казаното досега. Затова не очаквам промени, или нещо ново да се случи", добави адвокат Кънев.

Той продължава да е категоричен, че са много разминаванията в показанията на Дебора за много от обстоятелствата, много неща трябва да се изяснат тепърва.

Предстои да бъдат изслушани и експертизите, които трябва да установят откъде идват разминаванията. Това ще се случи през септември. 

"Очаквам от съдебно-медицинската експертиза заключението за черепно-мозъчната травма, която се е  появила впоследствие, което е интересно. Има и още много други разминавания", отбеляза адвокатът на Георги.