Потърси ни майката на 7-годишния Георги от Варна, с молба да помогнем на детето й в борба с коварно заболяване. Публикуваме писмото на Силвия бе редакторска намеса от страна на "Фокус".

"Здравейте! Казвам се Силвия Емилова от гр.Варна!

Молим Ви за спешно медийно разпространение! С мъка пиша тези редове!

Детенцето ми Георги Стоянов е на 7 год.

От 3 год.е Диагностициран със коварната болест"Болест на Хурщорунг" Заболяване-гинетично, до живот и коварно повече от рака! За крехката си възраст той премина през три тежки и сложни операции на дебелото черво! Едната операция се състоя за изваждане на дебелото черво извън тялото му, чрез анус-претер за 4 месеца! Втората операция беше за прибиране на дебелото черво в тялото. Лечението му се провежда в Турция. За 4 месеца, Слънчо Гоги, както всички го наричаме се подобри. Но.....след това рязко състоянието му се влоши и се наложи спешна намеса със 9-часова операция, при което отрязаха дебелото черво и към днешна дата то е вече 15 см. Само 15 см!!! Отново последва моментно закрепване до преди 3 седмици, когато се уостанови, че той изпада в кризи на болестта и се наложи спешна хоспирализация.

Гого е с дарителска сметка в дск пулс! Последните ни средства заминаха за хоспирализацията! Предстой му контролен преглед,а средства няма! Сумата е 2300 евро! В страничката на Гого в соц.мрежи има всичко необходимо.

Медицински епикризи, фактури и поредната проформа-фактура,за която нямаме средства. Вече изнемогваме, а лечение, наблюдение и контрол са необходими на всеки два месеца, за да не се влоши състоянието му както последният път!

При влошаване и според диагнозата му, той е с болки,силни болки! Не заслужава такъв живот, а живот навън с децата в игри и забавление!

След две години ТЕЛКА му става пожизнен, а аз, неговата майка съм му личен асистент!

Болестта му е достатъчно тежка!Молим ви,нека всички да му подадем ръка и всичко да стане по леко за него!

Тел.за връзка с мен: 0877774320

Изпращам Ви линк със страничката на Гого с цялата информация за лечението му: https://www.facebook.com/georgi.zaedno