Много са пострадалите при челния сблъсък на пътя Айтос – Провадия. Както "Фокус" съобщи в петък около 10.45 ч. на пътя между руенските села Вресово и Ябълчево, лек автомобил "Фолксваген Голф“, управляван от 48-годишен мъж от руенското село Струя навлиза частично в насрещната пътна лента и се удря в правомерно движещия се там лек автомобил "Фолксваген Голф“, с управляван от 55-годишен румънски гражданин.

Българският водач е с опасност за живота. Той е настанен за лечение в отделение "Реанимация“ на болница "Дева Мария“ с пет счупени ребра, травмиран бял дроб, многофрагментна открита фрактура на лявото бедро и подбедрицата. Румънският водач е получил фрактура на реброто. Той е прегледан в болница "Дева Мария“ и освободен за домашно лечение. Пътуващият във фолксвагена 17-годишен младеж - син на водача е настанен в УМБАЛ Бургас със счупване на кости на горната челюст.

Пътуващите в румънския лек автомобил "Фолксваген“ също са пострадали. 52-годишна румънска гражданка - съпруга на водача е получила контузна рана на главата и е настанена за лечение в болница "Сърце и мозък“. 46-годишен румънски гражданин с гръдна травма е настанен за наблюдение в УМБАЛ – Бургас. 52-годишната му съпруга, също румънска гражданка, е прегледана в болница "Дева Мария“ с фрактура на две ребра и на левия крак.