Над 2000 души аплодираха легендарната група Smokie в Пловдив в Летния театър в един от най-красивите градове в България - Пловдив, който бе домакин на едно дългоочаквано събитие.

Любимата на малки и големи група изпълни най-големите си хитове пред пловдивската публика. Пред над 2 000 души рок легендите изгряха пред пловдивчани и гости на града. Те допринесоха за доброто им настроение, а това бе видимо с просто око - публиката пееше и танцуваше на любимите си песни. Когато рок групата развя българския флаг, емоцията бе голяма и бяха бурно аплодирани.

От сцената вокалистът Питър Линкълн сподели, че много харесва Пловдив и те ще се върнат догодина, за да посетят града като дестинация, както и да стане част от международното им турне. Това е втората визита на Smokie в България по покана на "Спринт Продакшън" и екипа на Пейо Пеев - ослепителната Галя Георгиева, а комуникациите бяха поверени на PR-а на звездите, Атанас Лазаров.

Лазаров се погрижи за комфорта на изпълнителите и въпреки трудностите и отмененият полет, PR-ът успя да събере и доведе групата в Пловдив, където те изнесоха незабравим концерт и останаха топъл спомен в жителите на Пловдив и гостите на града.

Видеографът Красен Христов пък запечата на лента двата концерта в София и Пловдив и в най-скоро време ще ни зарадва с готовата си продукция. 

Екскулзивни медийни партньори на концертите бяха - радио "Фокус" и Имформационна агенция "Фокус".